ramai orang bilang diriku sexy

—————–MARCH BABY ——————–
Attractive personality.

SEXY.

  Affectionate,shy and reserved. Secretive. Naturally honest, generous and sympathetic. Loves peace and serenity.Sensitive to others. Great kisser. Easily angered.Trustworthy. Appreciative and returns kindness.Hardly shows emotions. Tends to bottle up feelings. Observant and assesses others.

i found this..somewhere.n as bein’ tagged by missdyanalabu.
so,here it is…kah2 [nak tergelak aku]

theSEXY

me

z back sexy pose

z back sexy pose

orang bilang la (bukan aku),hurmm..nmpk sexy larr~but two person in tht pic,which one is sexier ?:p
z accidentally snapshot sexy pose

z accidentally snapshot sexy pose

orang bilang la (again not me)..what a sexy pose!terkeluar frm yello outside line dh tuh.heh2.
d sexiness timeline

d sexiness timeline

orang bilang ek (bukan aku eh),when people kiss or trying to kiss,fake a kiss,or ape2 yg ade perkataan kiss in it,they r naturally seem to be sexy.
ek?
ok..tamat sudah 3 gmbar bajet sexy..frm aku yg d kepingin skali d tagged oleh missdyanalabu.but for me,as long as there is sexy word in it,letak la gmbar ape pun,gmbar basi pun,if d statement u put sexy…it becomes sexy lar kan?ek?
so,next…d victims of 3 photos,”express ur sexiness”…goes to
  • miss maalini
  • miss toiek
  • miss nasuha razali

ha..sexy tuh kan subjective,ikut kreativiti korang la wut to post.kan?hurmm enjoy~

btw,maybe u’ve born with it..like baby MARCH!!!!~hee

*jangan jeles semua*

 

tag:) by cik dayang haniffa

Your dating personality profile:Religious – Faith matters to you. It is the foundation that you build your life upon. You trust that God has a plan for you.
Conservative – You take a conservative stance on most issues and aren’t shy about saying so. Your political views are an important component of who you are.
Traditional – Modern culture does not move you. You hold traditional values dear to your heart.
Your Top Ten Traits1. Religious
2. Conservative
3. Traditional
4. Big-Hearted
5. Athletic
6. Adventurous
7. Intellectual
8. Practical
9. Wealthy/Ambitious
10. Stylish
Your date match profile:Religious – You seek someone who is grounded in faith and who possesses religious values. You believe that a religious person can enhance your life.
Traditional – You need someone who is a bit old-fashioned. A person with traditional values and beliefs will perfectly compliment your lifestyle.
Big-Hearted – You want someone compassionate, someone gentle and kind. A loving, nurturing person will fill that hole in your life.
Your Top Ten Match Traits1. Religious
2. Traditional
3. Big-Hearted
4. Shy
5. Practical
6. Adventurous
7. Intellectual
8. Wealthy/Ambitious
9. Athletic
10. Sensual

Take the Dating Profile Quiz at Would I Date You

yeah..right~!

*sigh bebanyak*

wutever la…~

12 dan 21

faham x.

bile blaja satu2 bahasa lain kan.

mesti ade words2 die yg cm bunyi lebih kurang sama,tp lain meaning die.

macam bahase russia yg aku kena guna in everyday life here.

dlm kes aku.[slalu jd mcm ni.aku mmg xbleh la.dh la nombor.mmg aku plg benci].

aku mmg selalu CONFUSE bile nk sebut nombor belas2 ngn nombor puluh2.

contoh:12 ngn 20..

13 ngn 30..

15 ngn 50..etc..

susah CONFUSE2 ni..sebab:

-biler beli barang2,die sebut harge..haa kene la dgr bape..nak tau baki lg.[ade nombor terlibat].

-kalau org tnye tmbang bas baper.kt cni tmbang bas die belas2 rubel,so kang terckp lak puluh2,cm mangkuk jek[nombor lagi].

lagi satu sebab yg mnyebabkan aku post entri ni.

-kalau orang tnyer umur,isskkkhhh…ni lah cm poyo.umur 21 kan,tp ko ckp 12..haihhhh..dh la orang yg tanye aku tuh umur die 18.

dengan slumber,aku ckp umur aku 12.

die pn mcm blank.tp die tau2 jek..

“ohh..u mean 21?”

*aku pn tersengih kambeng*

sindrom salah sebut nombor telah bermula.

aku tau aku salah sebut.tp impulse aku lambat untuk fikir betul ke salah.

kalau xnk salah bile sebut2 mnde yg melibatkan nombor ni.

aku kene fikir betul2.

dlm otak aku kene bwt perbandingan,no.belas2 ngn puluh2

then,

kebil-kebilkan mate.

pastu,bru kuarkan dlm perkataan.

haa..kan lambat-lampi-lampu tuh.

jadi,aku tetap mnyampah dlm hal nombor2 ni.

kerana mateku bukan mcm slalu

aku pun xpaham apsal aku pandang dgn ikhlas dan tulusnyer beruk itu tadi.

mate aku pandang die.and kalau nk d translatekan into words,

“what,what r u trying to say???i can’t hear u…”

satu word untuk aku…

“benggongggsss”

mcm2 words untuk aku…

“oiiiiii~!!!!mangkukss hayun???nape ko bwt perangai cm beruk nmpk pisang td?haihhh..slalu tenuk tuh xkan dpt buli ko.tp,hari ni ko dh terbuli.

di ulangi terbuli..[yelarrr..bukan aku nk kene buli pun]”

summary:

laen kali klo ade ape2 yg mnyampah,hujan ke,taufan ke,ribut ke, makesure jangan bagi respond n bwt bodo jek.and teruskan ngn kehidupan korang.

mmg horror

aku tertumpahkan sebotol cuke atas lantai.

urgghhhh….

bau die.mmg xboleh nk d consider paham x.

aku mcm nk termati ble lap cuke atas lantai ngn kain buruk.

even aku holds breath pun.aku still boleh bau.bau yg naik smpai ke kepale hotak.

mmg xboleh tahan.

aku tonyoh dan lap.

pastu aku lari.

lari dan bau itu pun lari bersame aku.

yucckkks.

berkali-kali aku lap.bau die mmg xboleh hilang.

aku siap gne pelbagai jenis sabun lagi.

xhilang jugak.

aku lap jugak ngn air last skali.

pastu,aku psg aromatherapy bau sedap kt tmpt kejadian.

mase aku tgh taip entry ni pun,bau tuh ade kt sekeliling aku.

aku jeling ke kanan,kiri,belakang,depan,atas…smue ade.tetap meng-horror-kan

wargghhh…

aku bau diri aku sendiri,xde bau cuke pun,tp kenape aku boleh bau cuke tuh.????

tumpah kt tmpt lain,tp aku boleh bau jugak.

mmg horror.

korang tau x cmne bau cuke?

tumpahkan dan bau-kan kehebatan nya.[dan bau cuke masih berlegar-legar kt hidung]

aku nk ckp sekali lagi…..

mmg horror

snowing and raining

kasut basah la..

abes air masuk dlm kasut.

stokin’ basah.kaki pun sejuk beku.

semue tmpt jalan gune kaki ade lecah n becak[tanah2 cmpur snow yg separa cair].

jalan pun lincin.kene jalan pelan2,penuh hati2.kang tergelincir jatuh kang bru tahu.

bahaye jatuh2 ni.boleh sakit patah semue.

“ohh kasut bukan untuk winter snowku,aku xboleh gne kau lagi….”

“bye.”

 

p/s:jumpe lagi bile snow hujan dh xde.ok?aku janji ni.

jgn rindu2 aku ek

jgn rindu2 aku ek

silence situation

why u keep silence?

because..

i don’t have d rights to say something.

i’ve done d same things.

i’m sleepy.

i gtg.

Previous Older Entries