you don’t know anything about this

aku harap tak akan ternanges.

Untuk menganti the whole cycle Peads aku yang aku tak pergi sebab masuk sepital arituh.

dan kebanyakannya bersama cikgu plg “febret” mase blaja Peads.

“Maria Gregorevna” (satu nama yg mungkin aku lupa kot dlm sepluh tahun lagi tapi bukan sekarang).

kini nama itu menghantui aku.

“Maria Gregorevna”

“Maria Gregorevna”

“Maria Gregorevna”

“Maria Gregorevna”

“Maria Gregorevna”

Even sepatutnya dalam kepala aku,

“Peads”

“Peads”

“Peads”

“Peads”

“Peads”

aku rase kalo korang kenal pompuan nie,korang pun akan jadi mcm aku 😦

Tuhan tolonglah…

hantarlah ape2, untuk selamatkan aku.

aku rasa mahu mati bila ber-kelas bersama “Maria Gregorevna” dalam jarak 60cm, mata bertemu mata.

Mata aku xdapat nk tgk notes pun bile die tanye soklan.

Ya.

Sebab jarak kami terlalu dekat.

dan aku rasa seperti mahu berhenti bernafas.

Aku harap satu legenda akan tercipta.

Satu legenda yang best.

Apela nak jadi dengan hidup aku ni?

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. schajar
    Oct 08, 2010 @ 05:33:43

    sila update blog yek! berhabuk dh nie…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: