jangan cinta bilang benci

saya benci awak!

benci!

benci!

benci!

bila saya ambil keputusan untuk benci awak,

mesti something akan jadi, yang bukan menambahkan kebencian, tetapi menaikkan satu point level kesukaan.

mahu saya beri contoh>??? tidak perlu mungkin…

sila tanya saya sendiri jika mahu tahu, kan?

something…hurmmm~

saya benci ini.

kita macam ada telepathy.

suka dalam diam, benci pun dalam diam.

bercakap dalam diam, tapi mengerti segalanya.

oh, ini macam poyo.

mungkin ada yang sudah termuntah bila baca ini. (aku juga 😛 )

OK. i hate this part of my life!!!

“awak, pinjam eraser bule tak? kenapa la awak kasi saya pensel untuk tulis kisah kite nieeee???”

benci lagi.

🙂

Advertisements

3 Comments (+add yours?)

  1. schajar
    Oct 30, 2010 @ 17:19:32

    wah…… kak nad dah update bl0g larh…
    p/s: ehem2… spe yg dibenci dan disuke nie…?????

    Reply

  2. schajar
    Oct 31, 2010 @ 08:37:59

    of c0z…. relaks larh kak nad… kte jewr ta0.. wakaka

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: