bila rasa panas dan rasa mahu makan eskrem

untuk orang yang berkaitan:

“aku belum lagi rasa ada mood untuk taip yg dasat2 pasal hengko..mlampau betul kau slalu bwt perangai yg kadang aku wase what the..?

***************
hari ini sangat panas. 26 degree celcius. aku macam mahu melantak eskrem. tapi xbole. belum bole lagi. aku kene tahan. sudah baik bru bole makan.

sangat rindu rumah. lebih-lebih lagi ibu, dan adek-adek, papa juga. Mahu lihat hamster belaan adek dan kucing yg papa baru beli…”adek2 sekarang mmg xaci, dulu2 kakak mahu bela kucing, ibu dan papa xkasi pun:(

heran betul.

Macam mane korang bule dpt pulak..Cess~adakah sbb korang lagi cumil dr kakak??wakakakaka~~

xpe..ini satu cara untuk mengungkit kisah silam dan meng-explotasi-kan keadaan untuk meminta benda2 dan perkara2 yg lebih berharga di masa hadapan 🙂

heheheheh *smbil memegang kedua-dua belah tgn dan mengosok-gosoknya.

senyum dan sedih

hello blog!!n people who are reading 🙂

hari ini sangat best…SEBAB suhu kat luar bukan negative pun.

hanya 5 degree celcius.

aku baru bangun tido tadi..

tapi mase aku tido,aku terjaga-jaga dan terbuka-buka mata.

bila mata aku terbuka, aku pandang bilik aku…

SANGAT HORROR..aku rse mcm tgh tido dlm stor (mungkin ini waktu untuk kemas bilik)

paling xbole blah,bile aku pandang dinding..aku nmpk kaler-kaler kt dinding mcm bintang-bintang tgh ade kt dinding.

aku tutup mate aku dan bukak balik.

bintang-bintang lagi.

aku rase aku delirium

tapi xceli aku sedang mengalami hypnagogic hallucinatons-vivid dreams or hallucinations occur as the patient falls asleep or occasionally when apparently awake.

xfaham?

clik!

******************************

tanpa sepatah perkataan…

HARAM~

aku harap perasaan ku ini bagai perasaan manusia yang paling baik di dunia walau bila manusia jahat menyakitkan hati ini.

———————————————–

oh ya,Selamat Hari Natal untuk sahabat-sahabat yang meraikannya hari ini! 🙂

siri penuh emosi

aku selalu berfikir.

aku juga selalu berangan.

bila?

tahu x wktu lecture.Lecture bosan xfaham ape lecturer ckp.Dan aku hanya salin ape2 dlm slide,didn’t paying attention to the discussion.

jahat x?[yelarr..nnti aku trtido pulak..tido tuh cm lagi xbersopan kot]

hihi.

aku fikir dan berangan macam2[tp aku tetap salin notes].Pernah aku doq imagine la..mcm mane klo tibe2 aku bwt perangai..mngamuk,memaki-hamun xtentu pasal dengan orang-orang yg aku xpuas hati.

aku tendang pintu2.

aku sepak tong sampah.

aku baling benda2 berat dan msti saket klo kena tang kepala.

aku cekik2 org tuh.

aku jalan hentak2 kaki kt tgga batu[last2 kaki aku jugak sakit].

aku jerit,”go to hell”.

aku bagi chlorofom kang org tuh,bia die mati.

then,semua org dok tahan aku,diorg kate,”ko ni dh gile ker?”

pastu diorg nk hanta aku g mental asylum.

di alam nyata:aku pun tersenyum.

perhatian!aku bukan manusia jenis itu.

**********

bonggok gilerr.

aku tgh tgk tv.ade rancangan match-making,for GAY.

OMG.Please la…mmg…haih,aku xtahu nak ckp ape.

*******

do u know how to fake it when it just HURT???

tahu?

tahu?

tahu ke tidak?

aku?

aku xtahu.Sbb itu aku berperangai mcm itu.

yelar..aku jujur orangnya.xreti tipu,xreti sorok.

“kalau sakit,kate sakit…jgn pura2 xsakit.Nnti mati,xde siapa tahu”

wishing and hoping

“there is no such things as it’s not fair in this world.”

hello n duhh.

slumber la ko ckp cmtuh ryte?x kene kt batang hidung sendiri.kang dh kene,bru nk join d group,

“it’s not fair..~!”

other people come to class,every day,every session,try to get ready for class,answer the question,have to do some test.and even have to make a project.but in the end,d lazy bummsss join d glory n victory of finishing d cycle of pharmacology class today.

[without even HAVE to answer extra question regarding to d topic of d classes which they have been missed]

the blank part is;

she (d lecturer) just sign d credit/zachot book.[even they just attend d 1st week of classes n several,random,rarely other classes after tht].

one of d student who didn’t attend one class.straight away has been asked to write down the test regarding d topic of missed class.

huh~it’s not fair kan?

maybe it’s a sign:

“don’t try too hard kan?”

or maybe

they are just LOVED or BLESSED for now,but not later.i hope.

oh no..we r scared

oh no..we r scared

finished d pharmacology cycle today.

last cycle;pat anatomy waiting…