.:ribut salji tebal jahat:.

x-ray of fractures

gambar pasal 1

 

sebab gamba ni..

tadi aku tertumpahkan air teh anna, sipi-sipi nk kene baju die dh.nasib baik die sempat elak.

aku rse bersalah sgt.aku nak ganti,tapi aku xbawak cukup duit untuk beli yg baru.

so,aku hanye mampu ckp sorry beribu-ribu kali je.(dan berharap akan gnti balik esok la d latest)

gambar pasal 2

sbb gmba ini lagi..

aku ter-stuck dlm traffic-jam for 2 hours.

rasa mcm mahu mati.

snow ni la jugak pn satu..aku kua2 je frm hospital..tibe2 semue dh putih dan tebal.

semue jadi kelam dan kabut.Jalan jadi jammed sbb hal ini.

aku dan anna terseksa.(anna lebih terseksa,sbb die xdpt tmpt duduk dlm bas).

semue jadi semak.

dari dalam bas,sampailah ke jalan raya.

semak..semak..semak..kepala hotak aku pn semak.

semak.

dengan harini la pulak turn aku masak.

dengan kesemakan itu..aku telah menghantar msg kejam kpd blockmate ku.

kesian diorg..sbb aku terus give-up xnk masak arini dan suruh diorg makan masing-masing.(sorry girls..i’ll make it up to u all someday..i promise)

seperti biase..hutang meal dibayar meal jugak nnti.

*******

dari 1330 till 1630..stuck till 1940..arrive almost 2000.

aku mcm nk termampuih.

 

Advertisements

ckp dgn diri sendiri

aku mcm malas dh…

tula sape suruh bwt perangai

tgk..kan take time to recover..

cett…belah la~

:keropok yg satu:

sedang mkn keropok ikan.kroppp..kruupp..sgguh rangup

tadi,aku goreng keropok ikan

aku xperasan ade something kt keropok ikan yg satu ini

sampai…

die kembang dlm minyak panas

lps tuh..aku tnye soalan kt diri aku

“amendeh ni??”

ape lagi..aku pn jawab soalan aku

“ohh..telor lipas..”

pegang keropok,belek-belek telur lipas yg melekat separa hancur,sebab tergoreng sekali

“ahh..lantaklah”

letak dlm pinggan yg byk2 keropok dh goreng

dan

goreng lagi yg laen [ha..yg laen2 ni xde teloq]

haha~malas nk layan

aku lapaq la

nsib ar sape termakan keropok yg satu itu

even org tuh adalah aku

dah warning awal2 kan

xnk dgr

huh~